Title | 食品中の放射性物質の調査結果(2020年2~3月調査分) - 放射線量は基準値の設定根拠である年間線量1ミリシーベルトの0.1%程度 |
Publisher | Ministry of Health, Labour and Welfare (MHLW) |
Issued date | 2020-12-24 |
Language | jpn |
Type | announcement |
File Format | HTML |
Taxonomy | 4-3-2-5 Radiation survey of foods, drinking water and other commodities |
Taxonomy(Computer Assigned) | 4-3-2 Off-site monitoring |
Subject/Session_name | 原子炉事故, 放射性物質, 食品, モニタリング, ストロンチウム, プルトニウム, セシウム, 摂取, 線量 |
Information source | Go to the saved web page |
Upper page title | 食品中の放射性物質への対応 - さらに詳しい情報 |
URI | https://f-archive.jaea.go.jp/dspace/handle/faa/232715 |
collect date(WARP) | 2021-01-04 |